Flickr devine YouTube? Serviciul de photo sharing al celor de la Yahoo suporta video!

1.615 ori
<b>Flickr devine YouTube? Serviciul de photo sharing al celor de la Yahoo suporta video!</b>Dupa ce aflam ca Yahoo va folosi reclame Google pentru a "face in ciuda" celor de la Microsoft, suntem surprinsi sa descoperim ca Flickr permite uploaduri video, in pur stil YouTube. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a viziona in premiera un clip...

Dupa ce aflam ca Yahoo va folosi reclame Google pentru a "face in ciuda" celor de la Microsoft, suntem surprinsi sa descoperim ca Flickr permite uploaduri video, in pur stil YouTube. Dati click pe urmatoarea imagine pentru a viziona in premiera un clip Flickr:

Deloc surprinzator, unul dintre primele clipuri uploadate ne prezinta un telefon concept, iar designerul sau mentioneaza ca a postat acel clip pentru a testa noul serviciu Flickr. Aceleasi designer ne aminteste ca Flickr are o politica unica, care presupune ca majoritatea imaginilor unui utilizator sa fie de pe camera sa si nu screenshoturi sau "opere de arta" modificate cu ajutorul unui PC. Ne intrebam daca aceleasi reguli se aplica si in cazul continuturilor video.

Clipul atasat acestui articol este unul de pe Flickr si iata ca la doar o saptamana dupa ce va prezentam Viddler, drept o alternativa la YouTube, si la 2 saptamani dupa prezentarea lui Hulu, un alt serviciu video isi face aparitia. YouTube ar face bine sa vina cu o inovatie rapid, altfel va fi depasit de catre concurentii sai.

Sursa: Concept-phones.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×