Orange intră În sistemul de afiliere 2Parale

Autor:  | Publicat în:  Orange 2.096 ori
<b>Orange intră În sistemul de afiliere 2Parale</b>Este o mișcare îndrăzneața din partea operatorului de telefonie mobilă. Presupun că aveți la cunoștință cum funcționează un sistem de afiliere. în esență lucrurile sunt simple. Avem un model de afacere win-win în care se află afiliatul -...

Este o mișcare îndrăzneața din partea operatorului de telefonie mobilă. Presupun că aveți la cunoștință cum funcționează un sistem de afiliere. în esență lucrurile sunt simple. Avem un model de afacere win-win în care se află afiliatul - firma sau persoana ce deține un site și advertiserul - cel care dorește să-și promoveze afacerea sau un produs. Afiliatul primește un procent prestabilit din vânzările pe care le generează advertiserului prin site-ul sau site-urile sale. Este valabil și pentru bloguri.

Orange dorește să promoveze campania de reduceri pe timp de vară unde în funcție de temperatura de afară beneficiezi de o scădere a prețului per telefon comandat din magazinul online. Se cunoaște că grosul vânzărilor din segmentul telefoanelor mobile vine de la companiile de telefonie precum Vodafone, Cosmote sau Orange.

Un exemplu de banner Orange cu Samsung Galaxy S II

Nu ar fi de mirare dacă pe viitor și Vodafone va veni cu o campanie în 2Parale sau de ce nu să-și dezvolte propriul sistem de afiliere în genul eMAG ProfitShare - un model pe care îl consider de succes.

Prin 2Parale aveți la dispoziție instrumente de promovare a unor magazine online de fashion, it&c, bijuterii, electronice, home deco, ceasuri, telecom, turism, e.t.c. Sunt 114 posibilități de monetizare.

Am uitat să menționez că Orange testează serviciul și mometan se află într-un stadiu beta și abia ulterior va permite integrarea a mai multe site-uri înscrise în sistemul 2Parale.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×