Orange introduce mai multe beneficii pentru internetul mobil 4G și internet pentru acasă

Autor:  | Publicat în:  Orange 667 ori
<b>Orange introduce mai multe beneficii pentru internetul mobil 4G și internet pentru acasă</b>Astăzi, operatorul Orange România anunță introducerea a noi beneficii pentru clienții ce au nevoie de internet de mare viteză pe tabletă, pe laptop, sau pe dispozitivele de acasă și de la birou. Astfel, abonamentele Colibri și Colibri Explore au...

Astăzi, operatorul Orange România anunță introducerea a noi beneficii pentru clienții ce au nevoie de internet de mare viteză pe tabletă, pe laptop, sau pe dispozitivele de acasă și de la birou. Astfel, abonamentele Colibri și Colibri Explore au fost simplificate la 3 variante, cu prețuri de 11, 17 și 21 euro pe lună.

Aflăm că abonamentele au acum mai mult trafic de internet inclus, vitezele medii reale fiind de 60 - 80 Mbps, iar traficul de internet nelimitat în timpul nopții prin intermediul opțiunii Happy Night. De asemenea, clienții vor putea alege ca după terminarea traficului 4G inclus să poată folosi nelimitat internetul la viteze de 128 Kbps, sau să beneficieze de un tarif de 1 euro/500 MB.

Un alt beneficiu adus pentru clienții Colibri și Colibri Explore este accesul la Orange TV Go, cât și a unui trafic suplimentar de 1 GB pe lună timp de 3 luni. Un produs recomandat de către Orange este tableta LG G Pad 8.0, device ce este oferit gratuit împreună cu un abonament Colibri Explore 21 ce necesită plata unei taxe lunare de 21 euro.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×