Orange lansează o nouă ofertă prin care clienții PrePay pot deveni vedete În sporturile TV

Autor:  | Publicat în:  Orange 1.088 ori
<b>Orange lansează o nouă ofertă prin care clienții PrePay pot deveni vedete În sporturile TV</b>Astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă primit din partea operatorului Orange România aflăm că până pe data de 15 februarie, clienții noi sau existenți Orange PrePay au parte de o nouă ofertă alături de personajele favorite, și...

Astăzi, prin intermediul unui comunicat de presă primit din partea operatorului Orange România aflăm că până pe data de 15 februarie, clienții noi sau existenți Orange PrePay au parte de o nouă ofertă alături de personajele favorite, și astfel pot deveni vedete TV în spoturile PrePay alături de Millidge și Doig.

De asemenea, clienții PrePay pot primi un bonus de 1 GB internet pe mobil la viteze 4G prin încărcarea unui filmuleț în care dansează ca Millidge și Doig pe ritmurile Boop de Boop. Astfel, dacă filmulețul trimis de voi este cel ales de către Orage, veți avea șansa de a fi incluși într-o reclamă TV Orange PrePay.

Pentru a participa la această campanie, clienții vor trebui să intre pe orange.ro/danseaza , loc de unde înregistrarea video va fi încărcată pe site. Mai apoi, după validarea acesteia, bonusul de 1 GB internet va fi alocat în contul PrePay.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×