Orange lansează phabletul Nura, cu ecran de 5.5 inch și conectivitate 4G, la sub 200 de euro (Video)

2.119 ori
<b>Orange lansează phabletul Nura, cu ecran de 5.5 inch și conectivitate 4G, la sub 200 de euro (Video)</b>Orange Nura este un nou phablet branduit de operatorul francez, iar acest terminal a fost anunțat destul de recent și vine cu un preț de mai puțin de 200 de euro. Prețul se aplică fără abonament, iar cu abonament ajunge la doar 1 euro. &nbsp;...

Orange Nura este un nou phablet branduit de operatorul francez, iar acest terminal a fost anunțat destul de recent și vine cu un preț de mai puțin de 200 de euro. Prețul se aplică fără abonament, iar cu abonament ajunge la doar 1 euro.

Terminalul este produs de Alcatel, care recent a cumpărat Palm, după ce a fost la rândul cumpărată de chinezii de la TCL cu ani în urmă. Revenind la phabletul de față, el oferă o rezoluție de 1280 x 720 pixeli, un procesor Qualcomm Snapdragon 400, 1 GB RAM și 16 GB memorie internă, suplimentați de un slot microSD.

La bord avem și o baterie de 3100 mAh, o cameră de 8 MP în spate și una frontală de 2 MP. Acest handset rulează Android 4.4.2 KitKat, într-o versiune apropiată de cea stock. Deocamdată phabletul e vândut doar în Franța, la preț de 189 de euro, dar sunt sigur că va ajunge și la noi. Orange Nura are un design destul de arătos, iar partea din spate a carcasei sale da senzația de material soft touch.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×