Apple Watch poate fi testat din fața monitorului prin intermediul unui demo interactiv

Autor:  | Publicat în:  Apple 858 ori
<b>Apple Watch poate fi testat din fața monitorului prin intermediul unui demo interactiv</b>Anul 2015 va fi marcat pe lângă altele și de către lansarea lui Apple Watch, primul smartwatch al companiei din Cupertino ce va ajunge pe piață la un preț destul de piperat mai ales dacă vorbim despre piața nostră locală. Deși până la...

Anul 2015 va fi marcat pe lângă altele și de către lansarea lui Apple Watch, primul smartwatch al companiei din Cupertino ce va ajunge pe piață la un preț destul de piperat mai ales dacă vorbim despre piața nostră locală. Deși până la debutul său comercial mai avem ceva de așteptat, se pare că există o variantă prin care îl putem testa încă de pe acum.

Aflăm că dezvoltatorii aplicației de știri Pipes au creat o interfață demo a lui Apple Watch prin care utilizatorii pot testa ceasul și intra în diferite aplicații prin intermediul unei pagini web disponibilă chiar aici. Astfel, după rularea unei aplicații tot ce va trebui să facem pentru a reveni la home screen este să apăsăm pe butonul hardware din dreapta ceasului.

Prin intermediul acestui demo ne putem familiariza cu ceasul și cu meniul său foarte inedit care la un moment dat a fost portat și pe telefoanele ce rulează iOS. Plănuiți achiziția unui smartwatch în cursul acestui an?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×