HTC One M8 primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop În aceste momente

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.484 ori
<b>HTC One M8 primește actualizarea la Android 5.0 Lollipop În aceste momente</b>Prin intermediul unui cititor Mobilissimo.ro, aflăm în această dimineață faptul că HTC a început deja distribuirea pachetului software Android 5.0 Lollipop pentru modelul HTC One (M8). După cum bine știți, acest device lansat în luna martie a...

Prin intermediul unui cititor Mobilissimo.ro, aflăm în această dimineață faptul că HTC a început deja distribuirea pachetului software Android 5.0 Lollipop pentru modelul HTC One (M8). După cum bine știți, acest device lansat în luna martie a anului trecut este pe cale să primească un succesor în această primăvară.

Revenind la update, remarcăm faptul că acesta poartă numărul 4.16.1540.8, iar spațiul ce va fi ocupat pe telefon odată cu instalarea sa va fi de aproximativ 585 MB. Printre noile funcții aduse de Android 5.0 Lollipop pe HTC One M8 se numără un nou centru de notificări, iconițe în stil Material Design și un nou sistem de multitasking ce afișează aplicațiile deschise sub formă de carusel.

Pentru a descărca și ulterior instala Android 5.0 Lollipop pe telefonul vostru One M8, tot ce trebuie sa faceți este să verificați din meniu dacă actualizarea este disponibilă, iar mai apoi să continuați procesul de update prin intermediul unei rețele wireless având în vedere și faptul ca bateria să fie încărcată.

Mulțumim pentru pont lui Cristi Nicola!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×