Orange lanseaza un magazin de aplicatii, din 2010 disponibil si in Romania

Autor:  | Publicat în:  Orange 2.134 ori
<b>Orange lanseaza un magazin de aplicatii, din 2010 disponibil si in Romania</b>Orange tocmai a anuntat lansarea unui magazin de aplicatii numit Orange App Shop, care va oferi milioanelor de clienti acces simplificat si direct la peste 5000 de aplicatii, jocuri,&nbsp; sonerii si wallpaper-uri. Operatorul Orange ofera o gama variata...

Orange tocmai a anuntat lansarea unui magazin de aplicatii numit Orange App Shop, care va oferi milioanelor de clienti acces simplificat si direct la peste 5000 de aplicatii, jocuri,  sonerii si wallpaper-uri.

Operatorul Orange ofera o gama variata de servicii, pe numeroase modele de handseturi, iar printre ofertele sale se numara Orange TV, Orange Games si Orange Maps, plus numeroase aplicatii mobile premium. Acestea sunt create de catre providerii de continuturi si developerii de aplicatii third party. Softurile magazinului Orange App Shop pot fi descarcate si cumparate pe o singura factura, fara a fi astfel nevoie de inregistrare si utilizarea unei carti de credit.

Serviciul este deja disponibil, Orange App Shop fiind disponibil in varianta "over the air" pentru peste 1 milion de clienti din Franta si Marea Britanie. In ianuarie, Orange va lansa o serie de telefoane care vor veni cu App Shop preinstalat (Nokia 6700, Sony Ericsson W995 si Sony Ericsson Yari). Aceste modele vor fi vandute in Marea Britanie si Franta, iar de-a lungul anului 2010, operatorul va lansa serviciul si in Romania, Polonia, Elvetia, Slovacia, Belgia, Austria, Moldova si Portugalia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×