Orange oferă premiu un smartwatch Vector cu ocazia BlackFriday; iată cum putem vedea reducerile mai devreme!

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 814 ori
<b>Orange oferă premiu un smartwatch Vector cu ocazia BlackFriday; iată cum putem vedea reducerile mai devreme!</b>Nu doar retailerii de pe piața locală vor organiza campania de reduceri Black Friday pe 20 noiembrie, ci și operatorii. Orange Rom&acirc;nia este unul dintre aceștia, companie ce vrea să-și răsplătească utilizatorii și printr-un concurs...

Nu doar retailerii de pe piața locală vor organiza campania de reduceri Black Friday pe 20 noiembrie, ci și operatorii. Orange România este unul dintre aceștia, companie ce vrea să-și răsplătească utilizatorii și printr-un concurs interesant al cărui premiu este un smartwatch Vector Luna.

Pentru a participa la această extragere, tot ce aveți de făcut este să votați produsul preferat dintr-o listă de 5 itemi, și ulterior introduce adresa personală de email. Mai apoi va trebui să dăm share concursului pe pagina de Facebook. Prin completarea acestor pași suntem înscriși în promoție, și putem consulta reducerile pregătite de Orange ceva mai devreme.

Orange oferă premiu un smartwatch Vector cu ocazia BlackFriday; iată cum putem vedea reducerile mai devreme

Această campanie are loc până joi, 19 noiembrie la ora 23:59, moment în care înscrierile nu vor mai fi permise. Ni se recomandă crearea unui cont de utilizator încă de pe acum, și adăugarea produselor favorite în coșul de cumpărături, pentru ca achiziția să se desfășoare foarte rapid de Black Friday. Puteți accesa campania de aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×