Samsung Galaxy A7 (Gen 2) primeşte certificarea Bluetooth, ar putea debuta foarte curând

Autor:  | Publicat în:  Samsung 703 ori
<b>Samsung Galaxy A7 (Gen 2) primeşte certificarea Bluetooth, ar putea debuta foarte curând</b>Generaţia a doua de Samsung Galaxy A7 a făcut un pas &icirc;n plus către momentul lansării, primind &icirc;n această săptăm&acirc;nă certificarea de la autoritatea Bluetooth SIG. Cu această ocazie vedem şi handsetul &icirc;n imaginile de mai...

Generaţia a doua de Samsung Galaxy A7 a făcut un pas în plus către momentul lansării, primind în această săptămână certificarea de la autoritatea Bluetooth SIG. Cu această ocazie vedem şi handsetul în imaginile de mai jos, iar el apare sub numele de cod SM-A710F/DS.

4 alte variante ale acestui model au mai primit certificarea recent: SM-A710L, SM-A710K, SM-A710X şi SM-A710S. Galaxy A5 şi A7 au fost foarte bine primite de public, iar Galaxy A5 a făcut o impresie excelentă la Mobilissimo.ro la capitolul ecran, baterie şi camera. De aceea Galaxy A7 Gen 2 ne stârneşte un interes deosebit.

Samsung Galaxy A7 (Gen 2) primeşte certificarea Bluetooth, ar putea debuta foarte curând

Aflăm că acest model va adopta un sasiu din metal, cu un design similar cu al lui Galaxy S6 şi va avea dotări midrange. Ele includ un procesor Snapdragon 615 octa core, 3 GB RAM, 16 GB stocare, o cameră de 13 MP în spate şi una frontală de 5 MP. Nu m-ar mira să vedem la bord şi Samsung Pay şi eventual un scanner de amprente inclus în butonul Home.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×