Orange Polonia plateste actori sa stea la coada pentru iPhone 3G

2.108 ori
<b>Orange Polonia plateste actori sa stea la coada pentru iPhone 3G</b>Dupa ce am vazut coada din fata magazinelor Orange Romania cu ocazia lansarii lui iPhone 3G, aruncam o privire si asupra restului tarilor care au beneficiat de lansare simultan cu noi. Cu amuzament aflam ca unele filiale Orange au recurs la metode...

Dupa ce am vazut coada din fata magazinelor Orange Romania cu ocazia lansarii lui iPhone 3G, aruncam o privire si asupra restului tarilor care au beneficiat de lansare simultan cu noi. Cu amuzament aflam ca unele filiale Orange au recurs la metode neortodoxe pentru a atrage publicul.

Astfel, Orange Polonia a platit zeci de actori care sa stea la coada la 20 de magazine din tara pentru a creste interesul in legatura cu terminalul produs de Apple. Mai trist este faptul ca nu prea exista clienti reali la coada in fata magazinelor T-Mobile din Polonia, pentru a confirma interesul in legatura cu iPhone 3G.

Sa fi fost si cozile autohtone de azi noapte tot unele simulate? Tindem sa spunem ca nu, deoarece publicul parea sincer interesat de handset si avem si dovada video a pasiunii lor branduite Apple. Oare ce parere va avea compania-mama din Franta despre mutarea celor de la Orange Polonia? Vor chicoti Steve Jobs si ai sai pe seama acestei intamplari?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×