Reduceri și Campanii Online #23: Azi evoMAG, Germanos, Flanco, Aoro [...]

1.056 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #23: Azi evoMAG, Germanos, Flanco, Aoro [...]</b>Am ajuns la ediția cu numărul 23 din cadrul seriei Reduceri și Campanii Online, o ediție în care descoperim ce noutăți în materie de oferte ne mai sunt propuse de către retailerii online. Totodată, avem pentru voi și un produs mai special

Seria noastră de articole informative "Reduceri și Campanii Online" continuă și astăzi, o zi în care ni se propun câteva campanii foarte interesante din partea retailerilor online. Spre exemplu cei de la Libris desfășoară o campanie specială de Ziua Copilului prin care oferă discount-uri foarte bune la o gamă variată de cărți. Mai găsiți parfumuri cu reducere pe Aoro.ro, ba chiar și espressoare cu prețuri tăiate pe PC Garage!

Produsul erou al zilei:

Gamerii sunt vizați astăzi pentru că în categoria produsul zilei avem jocul Far Cry 5 care în varianta Deluxe Edition de PS4  primește un discount considerabil din partea celor de la Altex.ro. Jocul se vinde pentru suma de 195 lei în acest moment și pe lângă discul din cutie veți primi o hartă cu orașul Hope County unde se desfășoară întreaga acțiune, un CD ce conține coloana sonoră oficială, cât și pachetul Digital Deluxe. 

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×