Orange România lansează serviciul HD Voice Plus: apeluri 4G mai clare, cu sunet mai natural

1.756 ori
<b>Orange România lansează serviciul HD Voice Plus: apeluri 4G mai clare, cu sunet mai natural</b>Începutul de săptămâna ne aduce şi o lansare de serviciu de la Orange România. E vorba despre HD Voice Plus, tehnologie care duce apelul 4G la următorul nivel, pentru o claritate sporită şi sunet mai natural

Începutul de săptămâna ne aduce şi o lansare de serviciu de la Orange România. E vorba despre HD Voice Plus, tehnologie care duce apelul 4G la următorul nivel, pentru o claritate sporită şi sunet mai natural. Începând de azi clienţii Orange România pot realiza apeluri 4G folosind nouă tehnologie, care îmbunătăţeşte calitatea convorbirillor. 

HD Voice Plus asigură un sunet mai bogat, clar şi natural, folosind o gamă de frecvenţe audio dublă faţă de un apel 4G clasic. Vă reamintesc că Orange era primul operator din România care lansa funcţionalitatea de apel 4G şi VoLTE încă din septembrie 2015 pe terminalele Samsung compatibile.

Rivalii au mai aşteptat 2-3 ani până să ofere servicii de acest gen. Avantajele apelului 4G includ convorbiri la calitate HD, conexiune instantanee a apelului în reţeaua 4G şi faptul că te poţi uita la filme şi naviga pe Internet în vreme ce porţi convorbirea. Revenind la noua tehnologie HD Voice Plus, aceasta nu e doar o premieră pentru România, ci şi o noutate la nivel de grup Orange.

Clienţii români sunt primii care au acces la această funcţionalitate, care reduce zgomotul de fundal. Trebuie să aveţi un terminal compatibil EVS (Enhanced Voice Services), care nu necesită activări suplimentare şi este disponibilă pentru toţi clienţii care efectuează apeluri 4G, atât abonaţi, cât şi cei cu cartele PrePay. HD Voice Plus este compatibil cu telefoanele LG G7, Huawei Mate 20 Pro, Samsung Galaxy Note 9, Xperia XZ2 şi XZ3, cumpărate din reţeaua Orange.

Pentru a activa noua tehnologie e nevoie de o actualizare, care va sosi până la final de februarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×