Orange Money România semnează cu Visa, oferind soluţii noi de plată consumatorilor

2.263 ori
<b>Orange Money România semnează cu Visa, oferind soluţii noi de plată consumatorilor</b>Aflăm astăzi pe seama unui raport de presă faptul că operatorul Orange România tocmai ce a semnat un parteneriat cu Visa pentru a le oferi noi modalități de plată clienților prin serviciul Orange Money. De acum înainte utilizatorii operatorului

Orange Money România a anunţat evoluţia sistemului său de plată, prin încheierea unui acord strategic cu Visa. Prin acest parteneriat se va redefini modul în care publicul realizează plăți şi în acelaşi timp se vor putea furniza soluţii financiare de nouă generaţie în România.

Parteneriatul cu Visa a fost gândit pentru a le oferi clienţilor o experienţă superioară în zona serviciilor financiare mobile. E vorba despre soluţii de plată mai rapide, sigure şi simplificate. Printre serviciile oferite de Orange Money se numără o aplicaţie mobilă inovatoare, un card de debit fizic şi virtual, dar şi plăti via NFC prin telefon şi ceas inteligent.

Prin intermediul acestui parteneriat, Orange Money devine Membru Principal Visa în România. Dacă nu sunteţi familiarizaţi cu serviciul operatorului de la noi, aflaţi că Orange Money este un serviciu financiar mobil, care oferă clienţilor acces la un cont digital şi care le permite să efectueze plăți către orice alt client care are un cont în România. Veţi avea acces la un cont digital şi puteţi folosi un cod IBAN ataşat contului.

În plus se pot face plăți instant şi gratuit către alt utilizator Orange Money, puteţi plăti facturi la 70 de furnizori de utilităţi şi salva cardurile în contul digital. Evident se pot achita şi facturi Orange România şi încărca cartele PrePay. Orange Money a adunat peste 120.000 de clienţi în 2 ani de la debutul său.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×