Orange România oferă 100 de telefoane Huawei Mate 20 Pro premiu și până la 100 GB bonus la noul concurs PrePay Show

Autor:  | Publicat în:  Orange 5.317 ori
<b>Orange România oferă 100 de telefoane Huawei Mate 20 Pro premiu și până la 100 GB bonus la noul concurs PrePay Show</b>Pe lângă oferta de sărbători Orange Love, operatorul Orange România vine și cu o ofertă destinată utilizatorilor de cartele pre-pay, sau mai bine zis cu un concurs tare interesant. Acesta se numește PrePay Show și aduce premii foarte atractive

Orange România pune la bătaie premii generoase în pragul sărbătorilor de iarnă, în cadrul unui concurs pe mobil pentru clienţii PrePay. Orange a anunţat în această săptămână PrePay Show, un concurs care îi invită pe clienţi să se distreze cu mascotele haioase Milidge şi Doig şi să câştige premii.

Orange

Până pe 28 ianuarie 2019 veţi putea câștiga bonus de Internet de până la 100 GB pe lună, premii în bani cu valoare totală de 40.000 de euro (10 x 4000 de euro) sau unul dintre cele 100 de telefoane Huawei Mate 20 Pro. PrePay Show este un concurs online, care poate fi accesat de aici, sau din aplicaţia My Orange. Participanţii au la dispozite 3 runde: una de cultură generală, una de îndemânare şi una de memorie.

Fiecare joc încheiat aduce un bonus de 25 GB de Internet şi permite acumularea a până la 100 GB pe lună. Puteţi juca în fiecare duminică între 19:00 şi 21:00 până pe 27 ianuarie 2019 şi veţi accesa jocul folosind userul şi parola contului vostru. Beneficiile voastre câştigate se pot vedea în secţiunea Cronos. Bonusurile de Internet pot fi utilizate împreună cu o opţiune de minim 5 euro credit activă. Sunt valabile 100 de zile de la acordare.

Cele 100 de telefoane Huawei Mate 20 Pro se pot câştiga săptămânal de către jucătorii care intră în top 6 ca punctaj. De Crăciun şi de anul nou se vor oferi ca premiu 20 de telefoane pentru cele mai bune 20 de punctaje. Cele 10 premii de 4000 de euro se vor acorda printr-o tragere la sorţi organizată pe 31 ianuarie 2019. Din ce văd în trailerul jocului, veţi juca joculeţe arcade cu Milidge şi Doig de tip "Whack a Mole", arunca talere, veţi întoarce simboluri pe care le memoraţi şi răspunde la întrebări de cultură generală.

Şi clienţii cu abonament pot încerca jocurile, dar doar cei cu PrePay pot câştiga premiile. Detalii complete găsiți aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×