Orange România oferă acum Wi-Fi gratuit în peste 100 de autobuze din Sibiu

707 ori
<b>Orange România oferă acum Wi-Fi gratuit în peste 100 de autobuze din Sibiu</b>Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru ne aduce la cunoștiință faptul că de astăzi în Sibiu vor fi prezente peste 100 autobuze ale societății de transport public Tursib care vor oferi acces gratuit la internet

Un comunicat de presă proaspăt sosit în inbox-ul nostru ne aduce la cunoștiință faptul că de astăzi în Sibiu vor fi prezente peste 100 autobuze ale societății de transport public Tursib care vor oferi acces gratuit la internet Wi-Fi. Această soluție este pusă la dispoziție de către Orange România în parteneriat cu firma Continental Sibiu și inițiativa contribuie la dezvoltarea strategiei de smart city a orașului.

Călătorii se vor putea conecta la internet cu viteze de până la 500 Mbps în cea mai performanță rețea 4G+ din România. Pe lângă oferirea de internet, soluția Orange permite și obținerea de statistici cu privire la numărul de accesări în timp real și istoric, evoluția traficului în diferite perioade din an, dar și date demografice despre călătorii din autobuze. 

Conectivitatea reprezintă baza unui oraș inteligent. Sibiul face pași importanți în această direcție, motiv pentru care ne bucurăm să oferim, la inițiativa Continental Sibiu, pachetul de soluții pentru Wi-Fi mobil în mijloacele de transport public. Experiența din alte orașe ne arată că acesta este un serviciu foarte apreciat de către călători, fie că vorbim despre turiști care descoperă orașul sau despre locuitorii care beneficiază zilnic de acces gratuit la conectivitate mobilă. Nu în ultimul rând, oferim astfel un important instrument autorităților locale care pot de acum să ia decizii pe baza feedbackului colectat de la cetățeni - a declarat Florin Popa, director Busines to Business în cadrul Orange România.

Important de știut este că accesarea rețelei "CONTINENTAL" de către călători se face fără a introduce o parolă. Primăria și Tursib vor putea interacționa cu cetățenii prin transmiterea de informații de interes public și prin publicarea de sondaje de opinie în portalul de acces Wi-Fi, direct pe ecranele telefoanelor mobile, încurajând dialogul dintre autorități și comunitate. 

Traficul de internet va fi filtrat prin serviciul Business Internet Security, pentru limitarea riscurilor de securitate și utilizarea abuzivă a rețelei. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×