Orange România și Vodafone România Încheie un parteneriat pentru partajarea infrastructurii

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.182 ori
<b>Orange România și Vodafone România Încheie un parteneriat pentru partajarea infrastructurii</b>Orange România și Vodafone România anunța în acest final de lună încheierea unui acord pentru partajarea infrastructurii, parteneriat benefic pentru ambele companii. Acordul respecta standardele industriei și nu dăunează concurenței. &nbsp;...

Orange România și Vodafone România anunța în acest final de lună încheierea unui acord pentru partajarea infrastructurii, parteneriat benefic pentru ambele companii. Acordul respecta standardele industriei și nu dăunează concurenței.

Prin acest acord cele două companii pot investi în dezvoltarea de tehnologii la nivel național și să extindă acoperirea 4G, mai ales în zonele "albe" din localitățile rurale. Câștigătorul acestui parteneriat este utilizatorul, care va avea parte de servicii extinse și mai bune din punct de vedere calitativ.

Orange și Vodafone își vor opera independent spectrul deținut și vor păstra controlul strategic asupra retelelor de comutație. Ei vor separa complet rețelele, păstrând diferențierea și independentă servicilor. Să sperăm totuși și că prețurile celor doi operatori nu vor urca tot în baza unei înțelegeri, mai ales că abonamentele principalilor 3 operatori de la noi seamănă foarte mult.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×