Tableta Nokia cu numele de cod RX-114 Își face apariția În benchmark-uri, vine cu CPU Snapdragon 800

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.028 ori
<b>Tableta Nokia cu numele de cod RX-114 Își face apariția În benchmark-uri, vine cu CPU Snapdragon 800</b>Deși cu o lună în urma descopeream pe web o tabletă Nokia prototip cu procesor Tegra 3, iată că acum și-a făcut apariția un model cu specificații care ar face orice Galaxy Tab și Xperia Tablet gelos. &nbsp; E vorba despre modelul RX-114, o...

Deși cu o lună în urma descopeream pe web o tabletă Nokia prototip cu procesor Tegra 3, iată că acum și-a făcut apariția un model cu specificații care ar face orice Galaxy Tab și Xperia Tablet gelos.

E vorba despre modelul RX-114, o tabletă quad core Nokia care e bazată pe un procesor Snapdragon 800 cu GPU Adreno 330. Terminalul a fost descoperit în benchmark-ul GFXBench și de vreme ce avem un CPU ARM la bord, asta înseamnă că terminalul rulează Windows RT, din păcate... Ne așteptăm și la o rezoluție Full HD aici și la o diagonală de 10 inch, sau poate chiar mai mică.

Sper ca măcar cu un Snapdragon 800 Windows RT va scăpa de încetineala cu care deschide aplicațiile... Din păcate nu avem indicii cu privire la design, dar sunt sigur că undeva în luna august vom avea parte de o scăpare. Dacă îmi amintesc bine ar trebui să avem parte de un eveniment Nokia World în septembrie sau octombrie, deci vom afla mai multe atunci.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×