Samsung Galaxy Note 9 primeşte un hands-on în faţa camerei, arată exact cum ne aşteptam (Video)

1.732 ori
<b>Samsung Galaxy Note 9 primeşte un hands-on în faţa camerei, arată exact cum ne aşteptam (Video)</b>Samsung Galaxy Note 9 este la puţin peste o săptămână distanţă de prezentarea sa oficială şi ca atare e perfect normal să îşi continue scăpările. După câteva fotografii hands on azi apare şi primul clip hands on cu acest terminal. Îl puteţi vedea mai jos

Samsung Galaxy Note 9 este la puţin peste o săptămână distanţă de prezentarea sa oficială şi ca atare e perfect normal să îşi continue scăpările. După câteva fotografii hands on azi apare şi primul clip hands-on cu acest terminal. Îl puteţi vedea mai jos şi noi îl disecam cadru cu cadru.

Trebuie să recunosc că nu sunt mari surprize aici, iar Note 9 arată foarte similar cu Note 8. Fie că vorbim de lookul panoului frontal, de dimensiunea muchiilor, de format, chiar şi de spate, lucrurile sunt similare: două panouri din sticlă curbată și ramă metalică între.. E drept că acum avem un scanner de amprente sub camera duală şi o cameră duală cu mici modificări estetice, totuşi. Asemenea lui Note 8, Note 9 este un terminal care deşi are o diagonală mare stă comod în mână prin simplul fapt că e foarte îngust.

Dacă LG G7 ThinQ vi s-a părut îngust, staţi să vedeţi cum va fi acest model Samsung! Personal mi s-ar părea că scăparea scăpărilor ar fi o prezentare scurtă a noilor funcţii ale stylus-ului S Pen. Acesta are mai nou baterie, Bluetooth şi suport pentru controlarea de jocuri, muzică şi cameră de la distanţă. Apropo, în cazul în care vă întrebaţi sursa acestui video este un retailer britanic, MobileFun, care afirmă că ar avea primul hands-on exclusiv.

Posibil să fie o machetă totuşi, de vreme ce terminalul nu este pornit. Cu toate acestea atenţia la detalii este impresionantă. Vă reamintesc că Note 9e aşteptat să debuteze pe 9 august la New York, cu o baterie impresionantă de 4.000 mAh , camera cu senzor nou ISOCELL, ecran Infinity Display şi procesor Snapdragon 845 sau Exynos de generaţie 2018.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×