Orange și tehnologia 4G, câteva detalii (video)

2.316 ori
<b>Orange și tehnologia 4G, câteva detalii (video)</b>După-amiaza am participat la un micuț tur în București. Acolo ne aștepta un camion personalizat de Orange cu multă tehnologie la interior. Normal că s-a vorbit despre tehnologia 4G, ce poate oferi la momentul actual și ce ne va oferi în viitor....

După-amiaza am participat la un micuț tur în București. Acolo ne aștepta un camion personalizat de Orange cu multă tehnologie la interior. Normal că s-a vorbit despre tehnologia 4G, ce poate oferi la momentul actual și ce ne va oferi în viitor.

Știți că din 12.12.2012 se oferă acoperire din partea Orange și în banda 4G. Arealul este destul de restrâns: București în zona centrală și de nord, zona metropolitană din nordul capitalei + stațiunile de vacanță de pe valea Prahovei, în zona Bran-Moeciu și Poiana Brașov. în urmă cu câteva luni au obținut mai multe licențe în banda 4G, au specificat că acoperirea este restrânsă pentru că licențele respective intră în vigoare din 2014 și au deschis 4G acolo unde a fost cu putință. Urmează a se extinde treptat pe anul în curs și la maxim în anul viitor.

Orange și tehnologia 4G, câteva detalii (video)

Viteza de transfer în rețeaua 4G de la Orange: 75 Mbps la download și 37.5 Mbps la upload, urmează să ajungă la 100 Mbps pentru download din 2014.

Orange și tehnologia 4G

Ne-au făcut câteva teste cu Samsung Galaxy Note 10.1 cu 4G și 3G. Am văzut și câteva teste făcute cu SpeedTest. Diferențele sunt vizibile. Este normal. Apropo, zona în care s-au făcut testele era Piața Victoriei și deci la cafenelele din zonă puteți testa serviciile 4G ale Orange dacă aveți o tabletă sau un laptop compatibile.

Orange 4G LTE

Orange pregătește și câteva aplicații interesante, dar voi reveni cu mai multe detalii. Până pe 16.01 puteți testa tehnologia 4G în Piața Victoriei între orele 10.00 - 19.00.

Aveți un scurt clip video:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×