Organismul polonez pentru telecomunicatii porneste licitatia pentru licenta DVB-H

999 ori
<b>Organismul polonez pentru telecomunicatii porneste licitatia pentru licenta DVB-H</b>Regulatorul polonez din domeniul telecomunicatiilor, UKE a lansat o competitie pentru obtinerea in exclusivitate a licentei unei frecvente, ce permite punerea in functiune de servicii mobile TV si radio, bazate pe tehnologia DVB-H. Licenta foloseste...

Regulatorul polonez din domeniul telecomunicatiilor, UKE a lansat o competitie pentru obtinerea in exclusivitate a licentei unei frecvente, ce permite punerea in functiune de servicii mobile TV si radio, bazate pe tehnologia DVB-H.

Licenta foloseste latimea de banda de 8 MHz, in banda de 470-790 MHz si ofera o acoperire completa a Poloniei. Compania castigatoare va primi autorizatia de a folosi licenta DVB-H pana in data de 31 mai 2015 in 31 de orase din Polonia. In plus, utilizarea serviciului se va extinde, fiind oferita acoperire pentru toata tara, de la 1 iunie 2015 la 31 decembrie 2023.

Toti participantii la licitatie trebuie sa prezinte o lista de canale radio si TV pe care le vor transmite via DVB-H, cu un minim de 10 canale radio si TV. Ofertele pot fi depuse pana in data de 15 ianuarie 2009, ora 15:00. Criteriile de evaluare ale celor de la UKE includ conditii ca accesul oferit rivalilor la serviciile DVB-H, taxa pentru licenta si credibilitatea financiara a participantului.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×