Organismul polonez pentru telecomunicatii porneste licitatia pentru licenta DVB-H

Autor:  | Publicat în:  TV Mobil 939 ori
<b>Organismul polonez pentru telecomunicatii porneste licitatia pentru licenta DVB-H</b>Regulatorul polonez din domeniul telecomunicatiilor, UKE a lansat o competitie pentru obtinerea in exclusivitate a licentei unei frecvente, ce permite punerea in functiune de servicii mobile TV si radio, bazate pe tehnologia DVB-H. Licenta foloseste...

Regulatorul polonez din domeniul telecomunicatiilor, UKE a lansat o competitie pentru obtinerea in exclusivitate a licentei unei frecvente, ce permite punerea in functiune de servicii mobile TV si radio, bazate pe tehnologia DVB-H.

Licenta foloseste latimea de banda de 8 MHz, in banda de 470-790 MHz si ofera o acoperire completa a Poloniei. Compania castigatoare va primi autorizatia de a folosi licenta DVB-H pana in data de 31 mai 2015 in 31 de orase din Polonia. In plus, utilizarea serviciului se va extinde, fiind oferita acoperire pentru toata tara, de la 1 iunie 2015 la 31 decembrie 2023.

Toti participantii la licitatie trebuie sa prezinte o lista de canale radio si TV pe care le vor transmite via DVB-H, cu un minim de 10 canale radio si TV. Ofertele pot fi depuse pana in data de 15 ianuarie 2009, ora 15:00. Criteriile de evaluare ale celor de la UKE includ conditii ca accesul oferit rivalilor la serviciile DVB-H, taxa pentru licenta si credibilitatea financiara a participantului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×