Sony Ericsson W595s disponibil in magazinele Orange Romania

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.957 ori
<b>Sony Ericsson W595s disponibil in magazinele Orange Romania</b>Sony Ericsson a lansat recent in Romania noul telefon cu functii muzicale W595s, o versiune speciala a modelului W595. Acest terminal Walkman este un handset disponibil in exclusivitate prin Orange si cunoscut sub numele de cod Linette. Suntem surprinsi...

Sony Ericsson a lansat recent in Romania noul telefon cu functii muzicale W595s, o versiune speciala a modelului W595. Acest terminal Walkman este un handset disponibil in exclusivitate prin Orange si cunoscut sub numele de cod Linette.

Suntem surprinsi sa constatam ca toate site-urile de stiri anunta ca Romania este prima tara care ofera acest terminal, in ciuda faptului ca multi il credeau anulat. Exista deci loc de premiere si in Romania, iar peisajul mobil din tara noastra merita bagat in seamna, mai ales acum ca producem telefoane Nokia.

Revenind la noul Walkman, acesta este (ca de obicei) un telefon muzical, disponibil in varianta de culoare gri-albatrui si dotat cu o camera de 3.2 megapixeli, taste muzicale frontale, tuner FM, Bluetooth si un slot pentru carduri de memorie M2. W595s va sosi si pe alte piete, dar deocamdata nu cunoastem alte date de lansare pentru restul tarilor europene.

Sursa: SemcBlog.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×