Google iti poate dezactiva programele din Android!

1.304 ori
<b>Google iti poate dezactiva programele din Android!</b>Intr-o mutare similara cu cea Apple pentru iPhone, Google doreste sa tina softurile din Android sub un control strict. Astfel, dupa ce aflam ca Apple iPhone dispune de un "mecanism" care permite distrugerea aplicatiilor, chiar daca acestea sunt cumparate...

Intr-o mutare similara cu cea Apple pentru iPhone, Google doreste sa tina softurile din Android sub un control strict. Astfel, dupa ce aflam ca Apple iPhone dispune de un "mecanism" care permite distrugerea aplicatiilor, chiar daca acestea sunt cumparate si platite, iata ca si Google Android pateste la fel.

Oficial Google afirma "putem descoperi un produs care violeaza intelegerea de distribuire a softului, intr-un astfel de caz Google isi rezerva dreptul de a sterge aplicatiile de pe terminalul dumnevoastra la discretie". In vreme ce telefonul T-Mobile G1 va sosi pe piata in data de 22 octombrie, exista deja numerosi utilizatori care l-au primit deja, astfel ca informatiile despre acesta sunt disponibile.

Spre deosebire de Apple, Google trateaza mai civilizat aceasta problema, anuntand publicul in legatura cu aceasta conditie, in vreme ce posesorii de iPhone au aflat pe pielea lor acest defect si la mult timp dupa lansare. In plus, Google afirma ca se va revansa fata de utilizatori pentru toate aplicatiile sterse. Putem spune si ca functia de pe T-Mobile G1 are mai mult sens decat pe iPhone, de vreme ce Android este mai vulnerabil la softuri malitioase, iar el nu ofera un preview al aplicatiei, spre deosebire de Apple.

Sursa: Androidforums

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×