Orgie cu GPS-uri

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.573 ori
<b>Orgie cu GPS-uri</b>Probabil nu asta e metoda ideala de a testa GPS-uri dar cei de la Gizmodo au procedat intr-un mod destul de bizar cand au testat gadgeturile din clipul ce vil prezentam la capatul acestui articol. Este vorba despre un Garmin c550 StreetPilot, un Cobra...

Probabil nu asta e metoda ideala de a testa GPS-uri dar cei de la Gizmodo au procedat intr-un mod destul de bizar cand au testat gadgeturile din clipul ce vi-l prezentam la capatul acestui articol.

Este vorba despre un Garmin c550 StreetPilot, un Cobra NavOne 4500, un Mio C710 DigiWalker si un GPS Navi al Hondei Civic Hybrid. La aceasta "gasca vesela" se adauga un sofer destul de stresat de toate vocile si indicatiile primite simultan de la 4 GPS-uri. Deja puteam considera un singur astfel de gadget stresant, in special daca avea instalat vreun set de voci speciale, ce sa mai spunem de 4.

Va dati seama ce ar fi fost daca soferul si-ar fi instalat pachetele de voci bonus si am fi auzit vocea lui Arnold sau a a Madonnei ghidandu-l? Lucrurile nu au mers bine inca de la inceputul clipului, cand unul dintre GPS-uri a cedat (sau mai bine zis ventuza sa), cazand de pe parbriz. Astfel de terminale sunt populare in Romania, in ultimii ani, in special pentru companiile de taxiuri. V-ati urca intr-un taxi dotat cu o astfel de "orgie" de GPS-uri?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×