Telefoanele de lemn, deliciul termitelor!

1.168 ori
<b>Telefoanele de lemn, deliciul termitelor!</b>Iata ca pana si gadgeturile de lemn isi gasesc fanii si acest concept de telefon slider se numara printre ele, fiind o abordare indrazneata la capitolul design. Autorul este un student la design, pe numele sau Simon Enever, caruia putem sa ii prezicem un...

Iata ca pana si gadgeturile de lemn isi gasesc fanii si acest concept de telefon slider se numara printre ele, fiind o abordare indrazneata la capitolul design.

Autorul este un student la design, pe numele sau Simon Enever, caruia putem sa ii prezicem un viitor stralucit avand in vedere noua sa creatie. Tanarul nu a furnizat informatii despre dotarile tehnice ale terminalului, lasandu-ne doar sa privim cu jind la ineditul slider.

Bineinteles in ziua de azi ne putem astepta ca telefonul sa vina cu dotari de baza, cum ar fi o camera de cel putin 2 megapixeli care sa aiba capacitati de inregistrare video sau atat de necesara conectivitate Bluetooth. La capitolul functii media si pentru fanii muzicii, vom presupune ca acest terminal este dotat cu un MP3 player si de ce nu si un video player, eventual cu servicii de streaming.

Iata predictia noastra: tanarul se va umple de bani, datorita ofertei unei mari companii care va dori sa ii cumpere conceptul...sau poate va porni o afacere pe cont propriu!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×