Oricine poate crea aplicații iOS și Android acum cu appsbar (Video)

3.356 ori
<b>Oricine poate crea aplicații iOS și Android acum cu appsbar (Video)</b>Acum oricine poate crea aplicații pentru iOS și Android folosind appsbar, un software gratuit care pune la dispoziție funcții profesionale dedicate realizării aplicațiilor. Acestea vor fi apoi înscrise în Apple AppStore sau Google Android Market,...

Acum oricine poate crea aplicații pentru iOS și Android folosind appsbar, un software gratuit care pune la dispoziție funcții profesionale dedicate realizării aplicațiilor. Acestea vor fi apoi înscrise în Apple AppStore sau Google Android Market, evident după o evaluare atentă.

Puteți vizita site-ul appsbar pentru a crea o aplicație, a o edita și apoi publică. Acest serviciu îmbină interfața simplistă cu funcții standard pentru aplicații profesioniste care de obicei costă destul de mult. Printre opțiunile oferite de appsbar se numără posibilitatea de a include meniuri în aplicații, permițând crearea de cataloguri de produse și servicii sau un sistem de notificații care va alerta utilizatorul aplicației.

Puteți include și un formular pentru studii și sondaje, util și dacă doriți să realizați un meniu de restaurant, spre exemplu. Există și o latură de socializare a aplicației, care îi va permite să facă sharing prin Twitter, Linkedin sau Facebook, la dorința dezvoltatorului. Un exemplu al funcțiilor lui appsbar este reprezentat în clipul de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×