Motorola Xoom - Android la maxim

1.883 ori
<b>Motorola Xoom - Android la maxim</b>După prezentarea făcută la iPad 2 a venit rândul unui challenger personalizat de Motorola Xoom. Dacă memoria nu mă înșeală este prima tabletă dezvoltată pe Nvidia Tegra 2 și Android 3.0 HoneyComb. La prima vedere ca și design nu uimește...

După prezentarea făcută la iPad 2 a venit rândul unui challenger personalizat de Motorola Xoom. Dacă memoria nu mă înșeală este prima tabletă dezvoltată pe Nvidia Tegra 2 și Android 3.0 HoneyComb. La prima vedere ca și design nu uimește deloc, atuurile sale pornesc odată cu apăsarea butonului de power poziționat pe spate - o dispunere ce uimește.

Frontal nu dați decât de senzorul camerei de 2 Megapixeli ce are rolul de a vă ajuta în videoapeluri. Pe spate regăsiți camera video principală de 5 Megapixeli ce filmează HD la 30 fps. Datele sale hardware le aveți aici puse cap la cap cu Samsung Galaxy Tab 10.1 și Asus Eee Pad Transformer. Reiau doar câteva informații cum ar fi: ecran de 10.1 inch cu rezoluție 1280x800 pixeli, procesor dual-core de 1 Ghz, 1 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, Wi-Fi a, b, g și n, 3G, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS, 730 grame, 12.9 mm grosime.

Motorola Xoom

Motorolo Xoom te cucerește treptat și dacă ești utilizator de Android ai o alternativă la iPad 2. Poate că nu este la fel de ușoară sau subțire, dar te atrage prin modul în care se descurcă în browsing, în redarea jocurilor sau în modul în care este conceput Android 3.0 HoneyComb. Se vede că avem de-a face cu un sistem de operare optimizat pentru tablete și nu o adaptare rapidă a 2.2 FroYo cum este cazul lui Galaxy Tab prezentat în 2010.

înainte de a vă exprima opiniile legate de Xoom vă recomand să faceți înainte un hands-on extins și sunt sigur că o să-i acordați multe puncte pozitive.

Modelul de față îl găsiți la eMAG pentru 2.699 lei. Mai multe detalii și un review cu informații utile în zilele următoare.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×