Produse evoMAG.ro

HTC Sensation lansat prin Vodafone În data de 19 mai În Marea Britanie

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 1.842 ori
<b>HTC Sensation lansat prin Vodafone În data de 19 mai În Marea Britanie</b>Britanicii vor avea ocazia să achiziționeze noul telefon dual core HTC cu procesor de 1.2GHz Sensation din data de 19 mai, prin intermediul operatorului Vodafone UK. Precomenzile pentru acest model au început deja pe site-ul operatorului și ne...

Britanicii vor avea ocazia să achiziționeze noul telefon dual core HTC cu procesor de 1.2GHz Sensation din data de 19 mai, prin intermediul operatorului Vodafone UK. Precomenzile pentru acest model au început deja pe site-ul operatorului și ne așteptăm ca în această vară handsetul să ajungă și la noi, cel mai probabil tot prin Vodafone.

Vă reamintim că telefonul include printre specificații o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captură 1080p, 768 MB RAM, WiFi și cea mai nouă versiune de HTC Sense, aceeași de pe tableta HTC Flyer și terminalul HTC EVO 3D. HTC Sensation va rămâne în exclusivitate la Vodafone UK până în iunie, când va sosi și în oferta celor de la Orange, T-Mobile și Three UK.

ROM-ul acestui smartphone a ajuns deja pe web, deci HTC Sense 3.0 a putut fi deja testat pe alte handseturi, asta dacă utilizatorii au dorit să riște astfel de customizari neoficiale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×