Ovi Store se schimbă În Nokia Store - rebranding

1.751 ori
<b>Ovi Store se schimbă În Nokia Store - rebranding</b>Nokia se pregătește de lansarea primului telefon cu Windows Phone 7. O schimbare importantă va fi legată de magazinul de aplicații ce până de curând era denumit Ovi Store. Vor merge pe o denumire mai simplă - Nokia Store. &nbsp; Această trecere...

Nokia se pregătește de lansarea primului telefon cu Windows Phone 7. O schimbare importantă va fi legată de magazinul de aplicații ce până de curând era denumit Ovi Store. Vor merge pe o denumire mai simplă - Nokia Store.

Această trecere a fost anunțată și se pare că se va produce până la sfârșitul lui 2011. Deocamdată a dispărut logoul Ovi de pe store.ovi.com fiind schimbat cu unul mai subtil al Nokia pe fundal albastru. Titlul site-ului a fost redenumit în Nokia Store și este doar o chestiune de timp până va fi implementat store.nokia.com sau cine știe la ce alt nume s-a oprit departamentul de marketing.

Pe plan local a fost o campanie denumită Goana După Ovi care a avut o etapă denumită Goana După Blogger la care am participat și eu anul trecut. M-am clasat pe locul 4 din 10. Mi-aș dori de la Nokia mai mult decât rebranding, o modalitate mai fină de descărcare a aplicațiilor și instalare a lor pe un device compatibil.

Presupun că Nokia Store va furniza aplicații pentru Symbian și Windows Phone 7 Marketplace pentru telefoanele Nokia cu WP7 Mango sau Tango. Apropo, Tango este o versiune a WP7 mai lite făcută să ruleze pe telefoane cu un hardware mai slab.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×