Ovi Store se schimbă În Nokia Store - rebranding

1.741 ori
<b>Ovi Store se schimbă În Nokia Store - rebranding</b>Nokia se pregătește de lansarea primului telefon cu Windows Phone 7. O schimbare importantă va fi legată de magazinul de aplicații ce până de curând era denumit Ovi Store. Vor merge pe o denumire mai simplă - Nokia Store. &nbsp; Această trecere...

Nokia se pregătește de lansarea primului telefon cu Windows Phone 7. O schimbare importantă va fi legată de magazinul de aplicații ce până de curând era denumit Ovi Store. Vor merge pe o denumire mai simplă - Nokia Store.

Această trecere a fost anunțată și se pare că se va produce până la sfârșitul lui 2011. Deocamdată a dispărut logoul Ovi de pe store.ovi.com fiind schimbat cu unul mai subtil al Nokia pe fundal albastru. Titlul site-ului a fost redenumit în Nokia Store și este doar o chestiune de timp până va fi implementat store.nokia.com sau cine știe la ce alt nume s-a oprit departamentul de marketing.

Pe plan local a fost o campanie denumită Goana După Ovi care a avut o etapă denumită Goana După Blogger la care am participat și eu anul trecut. M-am clasat pe locul 4 din 10. Mi-aș dori de la Nokia mai mult decât rebranding, o modalitate mai fină de descărcare a aplicațiilor și instalare a lor pe un device compatibil.

Presupun că Nokia Store va furniza aplicații pentru Symbian și Windows Phone 7 Marketplace pentru telefoanele Nokia cu WP7 Mango sau Tango. Apropo, Tango este o versiune a WP7 mai lite făcută să ruleze pe telefoane cu un hardware mai slab.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×