evoMAG.ro s-a mutat! Iată imagini În premieră cu noul sediu! (Video)

3.732 ori
<b>evoMAG.ro s-a mutat! Iată imagini În premieră cu noul sediu! (Video)</b>Faptul că unul dintre retailerii online cei mai importanți din România s-a mutat constituie în mod clar o știre, mai ales că publicul are nevoie să știe unde se află noul sediu. Este vorba aici despre evoMAG.ro care ne furnizează săptămânal...

Faptul că unul dintre retailerii online cei mai importanți din România s-a mutat constituie în mod clar o știre, mai ales că publicul are nevoie să știe unde se află noul sediu. Este vorba aici despre evoMAG.ro care ne furnizează săptămânal produse noi pentru teste. Ei bine, retailerul a evoluat acum către un nou sediu, care include și un showroom.

Sediul precedent se afla la gura de metrou Costin Georgian, în zona Morarilor, dar acum găsiți evoMAG.ro într-o vilă de dimensiuni apreciabile, pe strada Maximilian Popper, numărul 20. Aceasta este foarte aproape de Bulevardul Unirii și de Strada Traian, ca repere. Ce pot să zic despre noul sediu este că e elegant și spațios, el fiind vizitat în premieră de către Mobilissimo.ro, chiar înainte de inaugurarea de luni, 19 septembrie.

Observați în clipul video din acest articol și flota de mașini evoMAG.ro și un plan de ansamblu al clădirii. De remarcat este și faptul că vom avea un Watch Shop în această clădire pentru pasionații de ceasuri și așteptam să vedem cum va arăta clădirea și pe interior, atunci când mutarea va fi finalizată. Dacă sunteți curioși cum arată sediul, aveți o galerie foto în acest articol, dar vă sugerez să vedeți noul HQ evoMAG.ro cu ochii voștri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×