OnePlus dezvăluie o imagine teaser ce face referire la un posibil capac spate din metal pentru modelul One

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 523 ori
<b>OnePlus dezvăluie o imagine teaser ce face referire la un posibil capac spate din metal pentru modelul One</b>Unul dintre cele mai populare smartphone-uri ce a fost lansat anul trecut este și OnePlus One, device care a primit o mulțime de păreri pozitive atât din partea publicului, cât și din partea publicațiilor tech. Pe lângă pachetul hardware...

Unul dintre cele mai populare smartphone-uri ce a fost lansat anul trecut este și OnePlus One, device care a primit o mulțime de păreri pozitive atât din partea publicului, cât și din partea publicațiilor tech. Pe lângă pachetul hardware high-end, OnePlus One iese în evidență și prin prisma unui preț foarte scăzut în comparație cu alte flagship-uri.

De asemenea, mai punem la socoteală și prezența CyanogenMod, cât și a posibilității de schimbare a panoului spate ce acoperă bateria. După o serie de variante ce includeau și o textură de lemn, iată că acum producătorul chinez publică un teaser pe Weibo ce face referire la un capac spate realizat din metal.

Potrivit informațiilor aflate, OnePlus urmează a dezvălui chiar astăzi acest nou produs/accesoriu pentru modelul One. Totodată, în acest an ne așteptăm și la debutul unui eventual smartphone numit OnePlus Two, device care ar putea sosi abia în trimestrul 3.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×