OxygenOS, ROM-ul bazat pe Android Lollipop disponibil acum pe terminalele OnePlus One

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 1.025 ori
<b>OxygenOS, ROM-ul bazat pe Android Lollipop disponibil acum pe terminalele OnePlus One</b>Cu toate că OxygenOS, ROM-ul dezvoltat de chinezii de la OnePlus a &icirc;nt&acirc;rziat c&acirc;teva zile, acesta este acum aici și poate fi descărcat de către utilizatorii unui terminal OnePlus One. După cum bine știm, acest ROM este bazat pe...

Cu toate că OxygenOS, ROM-ul dezvoltat de chinezii de la OnePlus a întârziat câteva zile, acesta este acum aici și poate fi descărcat de către utilizatorii unui terminal OnePlus One. După cum bine știm, acest ROM este bazat pe sistemul de operare Android 5.0.2 Lollipop și aduce o interfață grafică aproape stock.

Aflăm că acest pachet software este o platformă simplistă ce aduce modificări și funcții subtile dar și folositoare în același timp. Printre funcțiile regăsite în OxygenOS se numără și gesturile prin care putem controla player-ul audio, camera foto, lanterna, sau trezi telefonul din stand-by prin desenarea unui simbol / dublu tap pe ecran.

Vom avea posibilitatea de a utiliza fie butoanele software de control implementate în OS, sau pe cele hardware aflate sub ecranul de 5.5 inch. La fel ca și în cazul altor terminale ce rulează Android 5.0 Lollipop, avem parte de meniul de setări rapide, acestea fiind afișate într-un mod interesant sub forma unui hexagon, detaliu prezentat mai sus.

De asemenea, echipa OnePlus declară că OxygenOS este un ROM caracterizat de faptul că întreaga experiență se bazează acum mai mult pe performanță și autonomie decât pe bloatware și alte gimmick-uri preinstalate. OxygenOS poate fi descărcat chiar de aici, alături de un ghid de instalare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×