O presupusă animație de boot pentru ROM-ul OxygenOS pregătit de OnePlus se afișează pe web

Autor:  | Publicat în:  OnePlus 457 ori
<b>O presupusă animație de boot pentru ROM-ul OxygenOS pregătit de OnePlus se afișează pe web</b>Zilele acestea OnePlus s-a aflat din nou în centrul atenției odată cu anunțul ce făcea referire la faptul că primul ROM propriu se va numi OxygenOS. De asemenea, chiar ieri descopeream că cei de la Cyanogen pregătesc un build CM12 bazat pe Android...

Zilele acestea OnePlus s-a aflat din nou în centrul atenției odată cu anunțul ce făcea referire la faptul că primul ROM propriu se va numi OxygenOS. De asemenea, chiar ieri descopeream că cei de la Cyanogen pregătesc un build CM12 bazat pe Android 5.0 Lollipop, pachet software ce va fi disponibil în curând pe OnePlus One.

La scurt timp de la sosirea acestor informații, pe web și-a făcut apariția un scurt clip video ce ne dezvăluie o presupusă animație de boot ce este pregătită pentru OxygenOS. Din câte putem observa, animația ne prezintă un cerc de culoare roșie însoțit de un fundal negru, combinație ce arată foarte bine.

Deși pentru moment nu putem afirma cu siguranță dacă această animație este într-adevăr cea pregătită de către compania chineză, trebuie să recunoaștem că este una foarte atractivă și simplistă, elemente dorite de către public. Această animație poate fi descărcată de aici, și ulterior instalată prin intermediul unui proces de flash al telefonului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×