Ozzy Osbourne foloseste un Samsung Propel intr-o super reclama

1.451 ori
<b>Ozzy Osbourne foloseste un Samsung Propel intr-o super reclama</b>Printul intunecat al rockului apare in cea mai noua reclama la telefonul Samsung Propel, pe care o puteti urmari mai jos, cu mentiunea ca Ozzy Osbourne nu va manca lilieci, ci cuvinte: Acest spot arata faptul ca handsetul este popular exclusiv pentru...

Printul intunecat al rockului apare in cea mai noua reclama la telefonul Samsung Propel, pe care o puteti urmari mai jos, cu mentiunea ca Ozzy Osbourne nu va manca lilieci, ci cuvinte:

Acest spot arata faptul ca handsetul este popular exclusiv pentru rapiditatea cu care utilizatorii sai scriu SMS-uri si comunica intre ei. Desi specificatiile sale sunt mai degraba low end, ne imaginam o "armata" de liceeni detinand astfel de telefoane si folosindu-le in timpul orei. Propel suporta conectivitate GSM quad-band si roaming global in benzi de 850/900/1800/1900 MHz dar si UMTS dual-band American 3G (850/1900 MHz).

Bateria sa este o unitate Li-ion de 1000 mAh, care rezista 5 ore in mod convorbire si 250 de ore in mod standby. Samsung Propel include si un display TFT cu rezolutie de 220 x 176 pixeli, o camera de 1.3 megapixeli, video player si MP3 player, o memorie interna de 50MB plus un slot pentru carduri microSD/microSDHC.

Sursa: Mobile-spots.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×