Ozzy Osbourne foloseste un Samsung Propel intr-o super reclama

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.338 ori
<b>Ozzy Osbourne foloseste un Samsung Propel intr-o super reclama</b>Printul intunecat al rockului apare in cea mai noua reclama la telefonul Samsung Propel, pe care o puteti urmari mai jos, cu mentiunea ca Ozzy Osbourne nu va manca lilieci, ci cuvinte: Acest spot arata faptul ca handsetul este popular exclusiv pentru...

Printul intunecat al rockului apare in cea mai noua reclama la telefonul Samsung Propel, pe care o puteti urmari mai jos, cu mentiunea ca Ozzy Osbourne nu va manca lilieci, ci cuvinte:

Acest spot arata faptul ca handsetul este popular exclusiv pentru rapiditatea cu care utilizatorii sai scriu SMS-uri si comunica intre ei. Desi specificatiile sale sunt mai degraba low end, ne imaginam o "armata" de liceeni detinand astfel de telefoane si folosindu-le in timpul orei. Propel suporta conectivitate GSM quad-band si roaming global in benzi de 850/900/1800/1900 MHz dar si UMTS dual-band American 3G (850/1900 MHz).

Bateria sa este o unitate Li-ion de 1000 mAh, care rezista 5 ore in mod convorbire si 250 de ore in mod standby. Samsung Propel include si un display TFT cu rezolutie de 220 x 176 pixeli, o camera de 1.3 megapixeli, video player si MP3 player, o memorie interna de 50MB plus un slot pentru carduri microSD/microSDHC.

Sursa: Mobile-spots.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×