Google adauga suport pentru chat audio si video lui Gmail

1.713 ori
<b>Google adauga suport pentru chat audio si video lui Gmail</b>Google Inc. a implementat o functie de chat audio si video serviciului sau Gmail ieri, lansand un serviciu gratuit web-based care concureaza cu popularul Skype, detinut de eBay, ne informeaza Reuters. Utilizatorii lui Gmail si Google App pot vorbi acum cu...

Google Inc. a implementat o functie de chat audio si video serviciului sau Gmail ieri, lansand un serviciu gratuit web-based care concureaza cu popularul Skype, detinut de eBay, ne informeaza Reuters.

Utilizatorii lui Gmail si Google App pot vorbi acum cu prietenii lor in timp ce ii privesc pe ecran si le trimit mesaje instant cu ajutorul serviciului Google. Fereastra video poate fi desprinsa din fereastra de chat si deplasata oriunde pe ecran, cu mentiunea ca utilizatorul o poate vizualiza in mod fullscreen, daca doreste.

Purtatorul de cuvant al Google, Jason Freidenfelds a declarat ca "idea a fost ca intregul proces de comunicare cu alte persoane sa devina mai usor si rapid prin orice mijloace necesare". Aceasta alternativa va tenta nu doar utilizatorul de rand, ci si persoanele din mediul business, conform oficialului Google. Noul serviciu este disponibil atat pe PC-uri, cat si pe Mac-uri si veti avea nevoie doar de un webcam si de un plugin al browserului pentru a beneficia de video chat.

Sursa: Reuters.com

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×