Pachetul de retail al lui Huawei Watch ni se dezvăluie într-o serie de fotografii

Autor:  | Publicat în:  Huawei 965 ori
<b>Pachetul de retail al lui Huawei Watch ni se dezvăluie într-o serie de fotografii</b>&Icirc;n luna martie a acestui an, la Mobile World Congress din Barcelona vedeam pentru prima data Huawei Watch, purtabil ce sosea la fața locului doar &icirc;ntr-o versiune exclusivistă cu carcasă din aur. Deși au trecut mai bine de 3 luni de atunci,...

În luna martie a acestui an, la Mobile World Congress din Barcelona vedeam pentru prima data Huawei Watch, purtabil ce sosea la fața locului doar într-o versiune exclusivistă cu carcasă din aur. Deși au trecut mai bine de 3 luni de atunci, compania chineză încă nu a dat startul vânzărilor pentru acest produs.

Totuși, o serie de fotografii ajunse astăzi pe web par a ne dezvălui că lansarea comercială a lui Huawei Watch nu este departe. Din câte vă puteți da seama, aceste imagini ne dezvăluie ambalajul de retail pentru ceasul celor de la Huawei, pachet ce pune accentul pe o prezentare cât mai atractivă posibil.

Pachetul de retail al lui Huawei Watch ni se dezvăluie într-o serie de fotografii

În cutia simplistă de culoare neagră se remarcă o altă cuțiuță în care ceasul este plasat și totodată protejat de posibilele șocuri ce pot apărea la transport. Din punct de vedere tehnic, acest purtabil sosește cu display circular AMOLED de 1.4 inch cu rezoluție 400 x 400 pixeli (286 ppi), procesor quad-core de 1.2 GHz și 512 MB RAM.

Avem la dispoziție 4 GB spațiu intern de stocare, un senzor giroscop, accelerometru, conectivitate Bluetooth 4.1 și sistemul de operare Android Wear. Huawei Watch este disponibil pe argintiu, auriu, sau negru cu diferite curele la pachet (piele sau oțel inoxidabil). Bateria acestuia este o unitate de 300 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×