Ceasul Garmin Vivoactive soseşte în oferta Orange România, e destinat celor activi

Autor:  | Publicat în:  Garmin 1.243 ori
<b>Ceasul Garmin Vivoactive soseşte în oferta Orange România, e destinat celor activi</b>Orange Rom&acirc;nia a anunţat &icirc;n această săptăm&acirc;nă sosirea &icirc;n portofoliul său a ceasului Garmin Vivoactive, destinat utilizatorilor activi. Produsul costă 249 de euro (TVA inclus) şi oferă un timp de utilizare de p&acirc;nă la...

Orange România a anunţat în această săptămână sosirea în portofoliul său a ceasului Garmin Vivoactive, destinat utilizatorilor activi. Produsul costă 249 de euro (TVA inclus) şi oferă un timp de utilizare de până la 3 săptămâni cu utilizare 10 ore GPS, la o singură încărcare.

Garmin este unul dintre cei mai reputaţi producători de sisteme navigaţionale, deci ne aşteptăm ca acest smartwatch să strălucească la capitolul GPS şi localizare. Acest model dispune de un ecran color touch, cu vizibilitate excelentă în bătaia soarelui, sistem GPS, pedometru şi funcţie specială pentru măsurarea activităţilor sportive.

Există şi opţiunea Cycling, care măsoară timpul, distanţa, viteza şi caloriile în vreme ce pedalaţi, ba chiar şi o funcţie Golf, cu posibilitatea de a descărca 38.000 de trasee din toată lumea. Cei pasionaţi de înot au la rândul lor o opţiune dedicată, măsurând pasul, caloriile şi distanţele. Vivoactive e rezistent la apă, până la adâncimea de 50 m.

Acest ceas are brăţări interschimbabile şi vine pe alb sau negru.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×