Huawei Mate 8 va sosi la IFA 2015, primeşte un teaser ce îl programează pentru debut pe 2 septembrie

880 ori
<b>Huawei Mate 8 va sosi la IFA 2015, primeşte un teaser ce îl programează pentru debut pe 2 septembrie</b>Aflam cu ceva vreme &icirc;n urmă de la o sursă că Huawei ar pregăti deja phabletul Mate 8 pentru debut şi că acest lucru se va &icirc;nt&acirc;mpla &icirc;n septembrie. Ei bine, un teaser postat pe web azi confirma această teorie, terminalul...

Aflam cu ceva vreme în urmă de la o sursă că Huawei ar pregăti deja phabletul Mate 8 pentru debut şi că acest lucru se va întâmpla în septembrie. Ei bine, un teaser postat pe web azi confirma această teorie, terminalul urmând să debuteze la IFA 2015 în Berlin, pe 2 septembrie.

2015 este un an foarte bun pentru Huawei, care a strălucit în special la capitolul cameră prin terminale precum P8 şi modelele Honor, cel puţin cele testate de noi până acum. Mate 8 vine la relativ puţin timp după anunţarea lui Mate 7, trebuie să remarcăm acest lucru. Noul model va servi în septembrie drept pionierul procesorului de nouă generaţie HiSilicon Kirin 950, produs tot de către Huawei.

Huawei Mate 8 va sosi la IFA 2015, primeşte un teaser ce îl programează pentru debut pe 2 septembrie

Acest CPU ar urma să se bată de la egal cu Snapdragon 820, conform zvonurilor. Huawei Mate 8 ar urma să sosească cu un display Quad HD de 6 inch, camera frontală de 8 MP şi camera principală de 20.7 megapixeli, plus două sloturi SIM şi scanner de amprente. Phabletul va avea două versiuni: una cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare şi una cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×