QuickMobile înregistrează 400 pre-comenzi pentru noile iPhone-uri; valoarea acestora se ridică la peste 400.000 euro

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.039 ori

În urmă cu doar câteva zile, retailer-ul local QuickMobile.ro anunța startul programului de pre-comenzi pentru noul iPhone 6s și iPhone 6s Plus, device-uri care i-au făcut pe români să umble la portofel. După nici 3 zile de la...

În urmă cu doar câteva zile, retailer-ul local QuickMobile.ro anunța startul programului de pre-comenzi pentru noul iPhone 6s și iPhone 6s Plus, device-uri care i-au făcut pe români să umble la portofel. După nici 3 zile de la debutul acestui program, QuickMobile ne prezintă astăzi câteva cifre interesante.

Potrivit companiei, în această perioadă s-au înregistrat 400 de pre-comenzi pentru iPhone 6s și iPhone 6s Plus, valoarea medie a vânzărilor ridicându-se la peste 400.000 de mii de euro. Aflăm că toate aceste produse vor fi livrate începând cu data de 30 septembrie.

Până atunci, se așteaptă ca volumul pre-comenzilor să crească până la aproximativ 1000 de unități. După cum v-am comunicat chiar aici, QuickMobile listează toate noile variante iPhone, de la 16 GB și până la 128 GB, variante disponibile pe negru, alb, auriu și roz. Prețurile pentru iPhone 6s încep de la 3.599 lei, în timp ce iPhone 6s Plus are un preț de pornire de 3.999 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×