Palm 500 este aproape de lansare!

1.244 ori
<b>Palm 500 este aproape de lansare!</b>Celebrul terminal al celor de la Palm, botezat "Gandolf" va fi subiectul unei lansari mai importante decat am fi crezut intial, conform ultimelor specificatii tehnice "scapate". Telefonul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile si pastreaza aceeasi...

Celebrul terminal al celor de la Palm, botezat "Gandolf" va fi subiectul unei lansari mai importante decat am fi crezut intial, conform ultimelor specificatii tehnice "scapate".

Telefonul ruleaza sistemul de operare Windows Mobile si pastreaza aceeasi forma si acelasi branding Vodafone ca si succesorii sai. Diferenta este facuta de culoarea mai intunecata a carcasei si de display-ul mai mare... Avem de-a face acum cu un smartphone cu accente metalice care isi va lua locul in linia Palm, sub forma seriei Treo 500. Acestui telefon ii va lipsi cu siguranta touchscreenul, dar utilizatorii sai vor putea profita de internetul 3G la maxim.

Palm 500 va include pe lista de feature-uri aceiasi 64MB RAM, folositi de costisitorul Treo 700wx, dar si internet wireless prin HSDPA pentru providerii GSM. De asemenea pe lista de specificatii se afla o camera de 2 megapixeli, 256MB de memorie interna Flash si un transmitator Bluetooth cu suport audio stereo. Avand in vedere ca Palm 500 este un produs lansat de Vodafone, viitorii sai utilizatori se pot bucura inca de anonimat, pregatindu-se pentru punerea in vanzare a telefonului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×