iPhoneSIMfree vinde licente pentru deblocarea iPhone ca painea calda

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.536 ori
<b>iPhoneSIMfree vinde licente pentru deblocarea iPhone ca painea calda</b>Dupa numeroase scandaluri si invinuiri care sustin ca intregul proces de deblocare al lui iPhone este o farsa, se pare ca iPhoneSIMfree si-a pus in vanzare software-ul magic. Vanzarea este efectuata prin intermediul a 4 distribuitori online, din toata...

Dupa numeroase scandaluri si invinuiri care sustin ca intregul proces de deblocare al lui iPhone este o farsa, se pare ca iPhoneSIMfree si-a pus in vanzare software-ul magic.

Vanzarea este efectuata prin intermediul a 4 distribuitori online, din toata lumea: Wireless Imports din SUA, iPhoneWorldwideUnlock din Australia, 1digitalphone din Germania si iPhone 4arab din Arabia Saudita. Toate aceste companii au cumparat licente "la pachet" de la echipa iPhoneSIMfree, vanzand la aceasta ora softul pentru deblocare la un pret de aproximativ 100 de dolari.

Iata cum un grup modest de hackeri intreprinzatori a reusit sa creeze o afacere legala, cel putin pana la primul proces cu Apple sau AT&T. Ramane doar sa probam softul pentru a vedea daca acesta functioneaza sau nu, dar din moment ce aplicatia a fost pusa deja in vanzare, nu ar mai trebui sa existe dubii in aceasta privinta. Oare care va fi urmatorul software creat de hackeri si vandut celor ce poseda un iPhone?

Puteti accesa site-ul la adresa:http://www.iphonesimfree.com/

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×