Promotia Vodafone de Craciun include Nokia N95 8GB si Sony Ericsson W910I

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 53.727 ori
<b>Promotia Vodafone de Craciun include Nokia N95 8GB si Sony Ericsson W910I</b>Vodafone tocmai si-a anuntat noua colectie de telefoane pentru sezonul de Craciun al acestui an. Evident, cele mai interesante terminale sunt mereu la coada listei, in acest an surprizele placute fiind reprezentate de Nokia N95 8GB, Samsung F700 si Sony...

Vodafone tocmai si-a anuntat noua colectie de telefoane pentru sezonul de Craciun al acestui an. Evident, cele mai interesante terminale sunt mereu la coada listei, in acest an surprizele placute fiind reprezentate de Nokia N95 8GB, Samsung F700 si Sony Ericsson W910I.

Printre cele mai dotate terminale de pe lista se afla Nokia N95 in varianta de 8GB, un smartphone care foloseste Symbian S60 si suporta conexiuni HSDPA de 3.6Mbps. Telefonul include GPS, 8GB de memorie interna Flash, o camera de 5 megapixeli si conectivitate Wi-Fi. Cel de-al doilea terminal de pe lista de promotii este Samsung SGH-F700V, un Ultra smartphone care soseste dotat cu un display touchscreen de 2.78 inch la o rezolutie de 240 x 400 pixeli. Handsetul include si o tastatura QWERTY, o camera de 5 megapixeli si conexiuni HSDPA de pana la 7.2 Mbps.

Sony Ericsson W910I

Ultimul dintre terminalele high-end disponibile de Craciun prin Vodafone este Sony Ericsson W910I, cunoscut si sub numele de Shinobu si facand parte din seria Walkman. Acest slider este extrem de slim si usor, fiind optimizat pentru o experienta muzicala de exceptie, cu softuri si taste dedicate dar si capacitate performanta de transfer al muzicii. W910i masoara 99.5 x 50 x 12.5mm si cantareste doar 86 de grame, oferind suport pentru conexiuni HSDPA de 3.6 Mbps si fiind dotat cu o camera de 2 megapixeli. Bateria terminalului rezista 9 ore in modul convorbire in cadrul retelelor 2.5G GSM.

Samsung F700

Totusi lista de telefoane oferite de Vodafone cu ocazia Craciunului nu este completa inca, deoarece nu vedem nici un terminal Motorola mentionat in comunicatul de presa. De asemenea am putut admira recent telefonul LG KU990 Viewty, un alt high-end branduit Vodafone, care lipseste de pe lista de promotii. Celebrul operator si distribuitor promite un Craciun de exceptie utilizatorilor din tarile in care oferta va fi disponibila. Speram sa vedem si in Romania aceste handseturi, oferite de acelasi faimos operator.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×