Palm Centro costa acum doar 70 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.468 ori
<b>Palm Centro costa acum doar 70 de dolari</b>In urma lansarii lui iPhone 3G, AT&T si Palm au facut o mutare de succes, scazand pretul handsetului Centro pana la 70 de dolari. Ieftinirea s-a facut de la pretul de 100 de dolari, facand acest smartphone cel mai ieftin din lume, din categoria sa. Palm...

In urma lansarii lui iPhone 3G, AT&T si Palm au facut o mutare de succes, scazand pretul handsetului Centro pana la 70 de dolari. Ieftinirea s-a facut de la pretul de 100 de dolari, facand acest smartphone cel mai ieftin din lume, din categoria sa.

Palm Centro (prin AT&T) soseste cu un abonament pe 2 ani, ceea ce nu reprezinta o problema in special pentru cei care s-au "legat" deja de AT&T pentru un iPhone. Pentru a afla ce face aceasta oferta atat de incredibila, trebuie sa stiti ca handsetul soseste cu un display TFT color touchscreen cu suport pentru rezolutii de pana la 320 x 320 pixeli. Centro opereaza in retele GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz), fiind un telefon quad-band care soseste cu suport Bluetooth 1.2 si o memorie interna de 64 MB.

Camera sa nu impresioneaza, avand o rezolutie de 1.3 megapixeli si un zoom digital de 2x plus suport pentru captura video. Bateria sa este un Li-ion de 1150 mAh, ce rezista pana la 4 ore in mod convorbire sau 300 de ore in standby. In cazul in care memoria sa interna nu este de ajuns, puteti folosi un card microSD de maxim 4 GB, iar lista de dotari include si Xpress Mail, apelare vocala, suport pentru instant messaging, calculator si browser web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×