Palm Centro costa acum doar 70 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.458 ori
<b>Palm Centro costa acum doar 70 de dolari</b>In urma lansarii lui iPhone 3G, AT&T si Palm au facut o mutare de succes, scazand pretul handsetului Centro pana la 70 de dolari. Ieftinirea s-a facut de la pretul de 100 de dolari, facand acest smartphone cel mai ieftin din lume, din categoria sa. Palm...

In urma lansarii lui iPhone 3G, AT&T si Palm au facut o mutare de succes, scazand pretul handsetului Centro pana la 70 de dolari. Ieftinirea s-a facut de la pretul de 100 de dolari, facand acest smartphone cel mai ieftin din lume, din categoria sa.

Palm Centro (prin AT&T) soseste cu un abonament pe 2 ani, ceea ce nu reprezinta o problema in special pentru cei care s-au "legat" deja de AT&T pentru un iPhone. Pentru a afla ce face aceasta oferta atat de incredibila, trebuie sa stiti ca handsetul soseste cu un display TFT color touchscreen cu suport pentru rezolutii de pana la 320 x 320 pixeli. Centro opereaza in retele GSM/GPRS/EDGE (850/900/1800/1900 MHz), fiind un telefon quad-band care soseste cu suport Bluetooth 1.2 si o memorie interna de 64 MB.

Camera sa nu impresioneaza, avand o rezolutie de 1.3 megapixeli si un zoom digital de 2x plus suport pentru captura video. Bateria sa este un Li-ion de 1150 mAh, ce rezista pana la 4 ore in mod convorbire sau 300 de ore in standby. In cazul in care memoria sa interna nu este de ajuns, puteti folosi un card microSD de maxim 4 GB, iar lista de dotari include si Xpress Mail, apelare vocala, suport pentru instant messaging, calculator si browser web.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×