Telefonul Bic Orange, foloseste-l si arunca-l

2.857 ori
<b>Telefonul Bic Orange, foloseste-l si arunca-l</b>Se pare ca ideea de telefon mobil "de unica folosinta" devine tot mai populara in ultima vreme. Printre aceste noi modele se numara si cel produs de Bic in colaborare cu Orange Franta, Bic Phone, disponibil in imaginea urmatoare: Acest Bic Phone este un...

Se pare ca ideea de telefon mobil "de unica folosinta" devine tot mai populara in ultima vreme. Printre aceste noi modele se numara si cel produs de Bic in colaborare cu Orange Franta, Bic Phone, disponibil in imaginea urmatoare:

Acest Bic Phone este un telefon pre-praid, care soseste incarcat cu destul credit pentru o ora de convorbiri. Cartela SIM este incorporata in handset, astfel ca nu va exista alt proces de pornire a telefonului decat cel de activare. Odata ce utilizatorii au consumat ora de convorbiri, ei pot cumpara cartele prepaid, pentru a pastra numarul de telefon initial.

Terminalul este produs de catre Alcatel, iar numarul de telefon este inclus in pachet. Evident ca feature-urile sale nu sunt dintre cele mai performante, dar telefonul va fi capabil sa efectueze apeluri simple si sa trimita mesaje text. Utilizatorii vor putea achizitiona modele ale lui Bic Phone de culoare galbena sau verde la pretul de 49 de euro, incepand din data de 7 august, deocamdata doar in Franta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×