Palm da o Palm-a criticilor sai, pregatind un miracol pentru CES 2009

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.412 ori
<b>Palm da o Palm-a criticilor sai, pregatind un miracol pentru CES 2009</b>Ca si Motorola, Palm va avea nevoie de un miracol pentru a supravietui actualei crize economice. Totusi, se pare ca producatorul modelului Treo isi pastreaza sperantele, de vreme ce promite lansari de marca in cadrul showului CES de anul viitor. Anuntul...

Ca si Motorola, Palm va avea nevoie de un miracol pentru a supravietui actualei crize economice. Totusi, se pare ca producatorul modelului Treo isi pastreaza sperantele, de vreme ce promite lansari de marca in cadrul showului CES de anul viitor.

Anuntul sau electronic de participare la CES 2009 afirma scurt "all that Palm New-ness you've been waiting for", ceea ce ar putea insemna ca spiritul Palm va fi redescoperit cu ajutorul unui nou terminal. Recent a scapat pe Internet un handset misterios, cu ecran touch rotativ, despre care s-a aflat ulterior ca ar fi modelul Palm Roteo.

Acest concept a fost destul de impresionant incat sa ii determine pe unii specialisti sa afirme ca Palm nu si-a dat ultima suflare, deoarece nu vedem in fiecare zi un smartphone cu display full touchscreen rotativ, tastatura QWERTY, touchpad si butoane tip mouse. Sa fie CES 2009 ultima sansa pentru creatorul lui Treo?

Sursa: Engadget.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×