Nokia E71 disponibil in 2 noi versiuni de culoare: negru si rosu

3.298 ori
<b>Nokia E71 disponibil in 2 noi versiuni de culoare: negru si rosu</b>Handsetul Nokia E71x, in varianta pentru AT&T nu este singurul smartphone din Seria E care soseste cu o carcasa complet neagra. Iata ca si varianta standard a terminalului dispune de una acum, plus inca un model de culoare rosie. E71 cel negru a fost...

Handsetul Nokia E71x, in varianta pentru AT&T nu este singurul smartphone din Seria E care soseste cu o carcasa complet neagra. Iata ca si varianta standard a terminalului dispune de una acum, plus inca un model de culoare rosie.

E71 cel negru a fost depistat de catre blogul dedicat acestui terminal si trebuie sa remarcam ca handsetul arata destul de bine in aceasta varianta de culoare, poate chiar mai bine decat in versiunile albe sau gri metalizat. Nokia E71 de culoare rosie a aparut pentru prima oara intr-o galerie foto a celor de la Engadget.

In mod bizar, bloggerii site-ului anterior mentionat au ratat handsetul, iar galeria care prezenta un astfel de model rosu era de fapt destinata prezentarii lui E63, fara a mentiona alt terminal. Pentru a nu exista confuzii, suntem 100% siguri ca varianta rosie este E71, datorita carcasei metalice, a tastei space late si a camerei de 3.2 megapixeli in partea din spate.

Sursa: Unwiredview.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×