Palm Elan, urmatorul smartphone webOS?

1.057 ori
<b>Palm Elan, urmatorul smartphone webOS?</b>Un zvon care vine aparent din sanul operatorului AT&T afirma ca aceasta companie ar pregati un nou model Palm cu platforma webOS la bord. De asemenea, aflam si ca operatorul ar fi terminat testele variantelor GSM ale lui Pre Plus si Pixi Plus, inainte de...

Un zvon care vine aparent din sanul operatorului AT&T afirma ca aceasta companie ar pregati un nou model Palm cu platforma webOS la bord. De asemenea, aflam si ca operatorul ar fi terminat testele variantelor GSM ale lui Pre Plus si Pixi Plus, inainte de a le lansa (in data de 26 aprilie).

Revenind la sursa mentionata mai sus, "Barry" afirma ca AT&T va testa in curand un al treilea terminal, un telefon misterios ce poarta numele de Palm Elan. Aparent, el va sosi pe piata in data de 10 mai, cel mai probabil urmand sa debuteze in Europa. Un alt zvonac, Shadow-360 a descoperit cateva pagini in cache care prezinta accesorii pentru handsetul non-existent inca.

E foarte posibil ca aceasta fie doar o mare speculatie sau o gluma timpurie de 1 aprilie, de vreme ce nici macar cei de la PreCentral nu sunt prea siguri ca Palm Elan exista. In plus, Elan este numele companiei care a dat in judecata Apple in legatura cu patentele multitouch in 2009, deci chiar ar putea fi vorba de o gluma, sau de o aluzie fina.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×