Apple iPad disponibil in magazine incepand cu data de 3 aprilie

Autor:  | Publicat în:  Apple 960 ori
<b>Apple iPad disponibil in magazine incepand cu data de 3 aprilie</b>Din pacate vestea ca tabletul Apple va sosi in magazine in data de 3 aprilie ii va bucura doar pe americani, deoarece se aplica doar pietei de desfacere din State. Este vorba de modelul de baza, cel cu WiFi, disponibil in variante de 16, 32 si 64 GB la...

Din pacate vestea ca tabletul Apple va sosi in magazine in data de 3 aprilie ii va bucura doar pe americani, deoarece se aplica doar pietei de desfacere din State. Este vorba de modelul de baza, cel cu WiFi, disponibil in variante de 16, 32 si 64 GB la data mentionata.


CNN
a anuntat acest debut, dupa numeroase saptamani de speculatii in legatura cu punerea in vanzare a tabletului. Versiunea 3G va sosi mai tarziu de-a lungul lunii aprilie si aflam ca viitorii clienti vor putea sa pre-comande tabletul prin magazinul online Apple in data de 12 martie. Va reamintim ca Apple iPad a fost anuntat oficial in data de 27 ianuarie, in cadrul unui eveniment special Apple in San Francisco.

Produsul este considerat "veriga lipsa" dintre smartphone-uri si laptopuri, desi multi au fost dezamagiti de faptul ca acest terminal este pur si simplu un iPod touch supradimensionat, cu ecran de 10 inchi. Pretul de baza pentru versiunea WiFi de 16 GB este de 499 dolari, la care se adauga inca 100 de dolari pentru fiecare dublare a capacitatii de stocare (599 $ pentru 32 GB, 699 $ pentru 64 GB).

Tot in luna aprilie iPad va debuta in Spania, Marea Britanie, Canada, Franta, Germania, Australia, Italia si Elvetia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×