Palm lanseaza un smartphone de 100 de dolari

1.254 ori
<b>Palm lanseaza un smartphone de 100 de dolari</b>De vreme ce o alegere intre un Treo si un iPhone devine mai nou o intrebare care valoreaza 400 de dolari, in special pentru tineri, Palm are solutia ideala. Aceasta vine in forma smartphone-ului de 100 de dolari, pe numele sau Centro. Centro seamana cu...

De vreme ce o alegere intre un Treo si un iPhone devine mai nou o intrebare care valoreaza 400 de dolari, in special pentru tineri, Palm are solutia ideala. Aceasta vine in forma smartphone-ului de 100 de dolari, pe numele sau Centro.

Centro seamana cu Nokia 5300 MusicXpress cand vine vorba de design, fiind disponibil in 2 modele de culori diferite: unul rosu si unul in varianta onyx (negru). Terminalul este dotat cu o serie de feature-uri multimedia care-l fac de invidiat, chiar si in comparatie cu telefoane de 3 ori mai scumpe. Centro include un display touchscreen, cu diagonala de 2.2 inch, care suporta o rezolutie de 320 x 320 pixeli, dar si acces EVDO si compatibilitate Sprint TV.

De asemenea terminalul este dotat cu o camera de 1.3 megapixeli, un MP3 player compatibil (PocketTunes Playforsure), push e-mail (inclusiv Microsoft Exchange) si servicii e-mail POP3 prin Gmail. Acest Palm  ieftin va rula sistemul de operare Palm OS, iar tastatura sa QWERTY de mici dimensiuni necesita o mai mare acuratete a utilizatorului decat un Treo standard. O problema a acestui terminal ar fi lipsa conectivitatii Wi-Fi, dar la ce ne-am fi putut astepta de la un smartphone de doar 100 de dolari?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×