Palm lanseaza un smartphone de 100 de dolari

1.219 ori
<b>Palm lanseaza un smartphone de 100 de dolari</b>De vreme ce o alegere intre un Treo si un iPhone devine mai nou o intrebare care valoreaza 400 de dolari, in special pentru tineri, Palm are solutia ideala. Aceasta vine in forma smartphone-ului de 100 de dolari, pe numele sau Centro. Centro seamana cu...

De vreme ce o alegere intre un Treo si un iPhone devine mai nou o intrebare care valoreaza 400 de dolari, in special pentru tineri, Palm are solutia ideala. Aceasta vine in forma smartphone-ului de 100 de dolari, pe numele sau Centro.

Centro seamana cu Nokia 5300 MusicXpress cand vine vorba de design, fiind disponibil in 2 modele de culori diferite: unul rosu si unul in varianta onyx (negru). Terminalul este dotat cu o serie de feature-uri multimedia care-l fac de invidiat, chiar si in comparatie cu telefoane de 3 ori mai scumpe. Centro include un display touchscreen, cu diagonala de 2.2 inch, care suporta o rezolutie de 320 x 320 pixeli, dar si acces EVDO si compatibilitate Sprint TV.

De asemenea terminalul este dotat cu o camera de 1.3 megapixeli, un MP3 player compatibil (PocketTunes Playforsure), push e-mail (inclusiv Microsoft Exchange) si servicii e-mail POP3 prin Gmail. Acest Palm  ieftin va rula sistemul de operare Palm OS, iar tastatura sa QWERTY de mici dimensiuni necesita o mai mare acuratete a utilizatorului decat un Treo standard. O problema a acestui terminal ar fi lipsa conectivitatii Wi-Fi, dar la ce ne-am fi putut astepta de la un smartphone de doar 100 de dolari?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×