HTC Touch Slide se lanseaza luni

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.157 ori
<b>HTC Touch Slide se lanseaza luni</b>Zvonurile au inceput sa anunte ca HTC va lansa maine celebrul terminal Touch Slide, asteptat cu nerabdare de catre fanii modelului Touch original. Speculatii anterioare au sugerat ca HTC Kii, un smartphone ce ruleaza Windows Mobile va fi anuntat, dar nu...

Zvonurile au inceput sa anunte ca HTC va lansa maine celebrul terminal Touch Slide, asteptat cu nerabdare de catre fanii modelului Touch original.

Speculatii anterioare au sugerat ca HTC Kii, un smartphone ce ruleaza Windows Mobile va fi anuntat, dar nu am vazut inca o imagine cu acesta. Totusi, acum beneficiem de imagini, specificatii tehnice si de un nume ale lui HTC Touch Slide (sau Juno/Nike), unul dintre cele 3 handseturi care vor debuta luni. Telefonul are acelasi look si mod de control ca si Touch, dar avem de-a face cu un slider vertical dotat cu un display touchscreen de 2.6 inch.

La urma urmei, este vorba despre un smartphone care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6.0 in tandem cu interfata TouchFLO. Slide pare a fi versiunea lui Touch destinata acelor persoane care nu sunt inca gata sa foloseasca un terminal bazat strict pe controlul touchscreen. Totusi, tastatura QWERTY inclusa nu este una completa, semanand mai degraba cu acea pe care o foloseste BlackBerry Pearl (SureType). Terminalul este un 3G care suporta HSDPA, Wi-Fi si include un procesor Qualcomm de 400MHz, oferind utilizatorilor o camera de 2 megapixeli si sloturi microSD.

Vom astepta lansarea de luni, sperand ca acest smartphone sa poposeasca foarte curand si pe teritoriul tarii noastre.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×